lpg

Direkt Enjeksiyonlu Araçlara LPG Dönüşümü Olur mu?

Direkt Enjeksiyonlu Araçlara LPG Dönüşümü Olur mu?

Günümüzde sıralı sistem LPG dönüşümlerinin kullanımı araç sürücüleri tarafından oldukça artmıştır.  Kullanımın bu kadar artmasındaki en temel neden ise diğer akaryakıtların yani benzin ve dizelin günümüz ekonomik koşullarına göre çok pahalı gelmesidir.

Bu pahalılık ile araç sürücüleri kendilerine daha uygun ve ucuz yakıtlara yönelmişlerdir. Bu yönelimlerin sonucunda ise en güvenilir ve ucuz olan LPG’nin kullanımı artmıştır. Bu yakıtın bu kadar ucuz olması sıralı sistem LPG dönüşümleri satan firmaların da yüzünü güldürmektedir. Ancak birçok firma normalden daha fazla ücretlere bu dönüşümleri gerçekleştirdiği için araç sürücüleri bu konuda çok sıkıntı çekmektedir. Ancak Zavoli dönüşüm sistemleri hem uygun fiyatlıdır hem de oldukça güvenlidir.

lpg

Araç sürücülerinin LPG dönüşümü yaparken en çok kullandığı markalardan biri olan Zavoli uzun bir süredir bu alanda hizmet vermektedir.

Sıralı sistem LPG dönüşümlerinin direkt enjeksiyonlu araçlara monte edilip edilmediği araç sürücülerinin aklında kocaman bir soru işareti olarak kalmıştır. Ancak bilinenin aksine günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık direkt enjeksiyonlu araçlara da sıralı sistem LPG dönüşümü kolayca yapılabilmektedir.

Direkt enjeksiyonlu araçların motor sistemlerine değinecek olursak şu şekilde sıralanabilmektedir: FSI, TSI, GDI, EcoBoost. Bu motor teknolojilerine sahip araçların sürücüler tarafından, eğer LPG dönüşümü yapılır ise araca oldukça zarar vereceği ve çok masraflı olacağı düşünülmektedir. Ancak günümüzdeki gelişen teknolojiler ile artık bu söz konusu bile değildir.

Zavoli marka sıralı sistem LPG dönüşümleri ile her araç motorundaki teknoloji uygun dönüşüm sistemi bulunmaktadır ve kolayca monte edilmesi sağlanmaktadır.

Özellikle benzinli araçların taktırdığı bu dönüşüm sistemleri ile daha uzun yollar yapılmakta hem de daha uygun fiyata yakıt ihtiyacı karşılanmaktadır.

Zavoli Direkt Enjeksiyonlu Araçlara Özel Dönüşüm Sistemleri

zavoli lpg

Zavoli’nin direkt enjeksiyonlu araçlara da LPG dönüşümü yapabildiği çoğu araç sürücüsü tarafından bilinmektedir.

Örnek verecek olursak FSI motor teknolojisine sahip araçlar oldukça fazla yakıt tüketimi yapmaktadır. Buna bağlı olarak da birçok araç sürücüsü yıllık olarak oldukça fazla yakıt masrafı ödemektedir. Bu kadar fazla yakıt masrafının altında kalmama için de araçlarına sıralı sistem LPG dönüşümleri taktırmaktadırlar.

Ancak hâlâ direkt enjeksiyonlu araçlara LPG dönüşümü yapılamadığı gibi bir düşünce araç sürücüleri tarafında dolaşmaktadır. Bu düşünce tamamen yanlıştır. Zavoli marka dönüşüm sistemleri her araç motoruna uygun bir şekilde üretilebilmekte ve her araca takılması sağlanmaktadır.

Günümüzde birçok araçta olan EcoBoost motor teknolojisi araç sürücüleri tarafından oldukça beğenilmektedir. Bu motor teknolojisine sahip olan araçlar da uzun mesafe yolculuklarda çok fazla yakıt tüketimi yapmaktadır. Bu bağlamda da araç sürücüleri oldukça fazla yakıt masrafı ödemektedirler.

Bu yakıt tüketimine bir çare bulmak amacı ile de araçlarına sıralı sistem LPG dönüşümleri taktırmaktadırlar. Bu yakıtın diğer yakıt çeşitlerine göre çok daha uygun fiyatlı oluşu araç sürücülerinin yüzünü güldürmektedir. Yıllık anlamda uzun yolculuklara giden birçok araç sürücüsü bakımdan ya da diğer masraflardan çok yakıt masrafını ödemekteydi ama artık Zavoli marka dönüşüm sistemleri ile LPG kullanımı sağlanmakta ve daha uzun mesafeli yolculuklar yapılabilmektedir.

Zavoli’nin her araca ve motor teknolojisine dönüşüm sağlayabildiği günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte daha kaliteli dönüşüm sistemleri satışa sunulmaktadır.

Özellikle Zavoli marka dönüşüm sistemleri daha güzel yarınlar için üretilmiş ve araç sürücülerinin kullanımına sunulmuştur. Ürettikleri sıralı sistem LPG dönüşümünün direkt enjeksiyonlu araçlara da taktırılabilmesi araç sürücüleri için de çok büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir